02 967 0540 0884 13 35 80

Avène: изворът на здравето

Имало едно време, или историята на извора на здравето в Avène

Имало едно време, в Южна Франция, в областта Горен Лангдок, китно селце, носещо името Авен. Сгушено в съцето на Природен парк, окъпано в слънчева светлина и озарено от красотата на природата, то притежавало една необикновена сила - сила, превърнала това живописно френско село в едно от най-значимите места на света. Пречистващата сила на Термалната вода Avène.

Всичко започнало през 1736 година, с откриването на чудотворните успокояващи и антииритавни свойства на Термалната вода Avène, когато Маркиз дьо Рокозел успял да облекчи упорития сърбеж  на коня си само с няколко изкъпвания в Термалните извори на Avène. Това откритие  слага началото на една вековна традиция, чиято мисия е да се грижи за нуждите на кожата и да осигурява комфорт за цялото семейство.

Чисти и истински като водата, продуктите на „Eau thermale Avène”, съдържат минималното количество съставки, необходими за подобряване състоянието на кожата, жадна за хидратация. Стерилната козметика - иновация в дермокозметиката е поредното постижение на Лаборатории Avène, плод на над 15 години проучвания, благодарение на което, хората с хиперчувствителна или склонна към атопия кожа, вече имат решение – 0% консерванти, алкохол, аромати…100% безопасност и ефикасност.

Една красива и истинска история за връзката между здравето и красотата, за доверието между Дерматологичните Лаборатории Avène и милионите хора по света, изпробвали и уверели се в качеството на марката. Доверие, плод на дългогодишните изследвания и работа на Дерматологични  Лаборатории, посветени изцяло на здравето и красотата на кожата.

Можете да научите повече на:

 

http://eau-thermale-avene.bg/

https://www.facebook.com/avenebg