02 967 0540 0884 13 35 80

Нашият екип


Директор: Доминик Мари

Екип

За нас

Първата френска детска градина „Les Petits Princes“ се роди от желанието ми да споделя изучаването на френски език чрез иновативни методи и да го предложа на децата от всички националности.

Започнах кариерата си във Франция в център за работа с деца и запазих усета и желанието си да участвам в процеса на отглеждане, възпитание и обучение на децата.

Изключително щастлива съм, че успях да създам Детски център „Les Petits Princes“.

Моята цел е да се концентрираме върху нуждите на децата и техните родители и чрез базата и средата на „Les Petits Princes“ да отговорим адекватно на техните очаквания.

Наблюдаваме постоянно напредъка на децата и чрез индивидуален подход прилагаме методите на обучение.

Интервю на Доминик Мари пред Wproject

— Доминик Мари

За нас е удоволствие да говорим за детският център "Les Petits Princes". Бяхме в период на търсене на франкофонско учебно заведение за нашия син Марк, 4год., в което ще се чувства обичан и подкрепян. 

Така ние намерихме детската градина "Les Petits Princes", където ни посрещат топло и усмихнато всяка сутрин. Професионалният екип на центъра се грижи за благоденствието на всяко дете и неговото семейство.

Всеки ден ние сме сигурни,че детето ни е в "Les Petits Princes", защото го оставяме в добри ръце, тези на директор Доминик Мари и нейният екип, които се грижат за физическото и психическо развитие на децата.

Комбинирайки учене и забавление, възпитателния екип дава нужната свобода на децата да се развиват, но едновременно с това остават винаги бдителни.

— Симона Шапон (Майката на Марк)

Една преподавателка на група от 3 деца(ясла)

                    Дипломирана преподавателка от Франция на група от 8-10 деца(детска градина)